Delegaţie de afaceri germană în România „Infrastructură energetică în orașe”

Delegaţie de afaceri germană în România „Infrastructură energetică în orașe”

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK Romania) are plăcerea de a va anunța realizarea unui proiect de colaborare economică româno-germană cu tema „Infrastructură energetică în orașe”

Inițiativa proiectului de colaborare economică româno-germană și finanțarea acestuia provin din partea Ministerului Federal al Economiei și Energiei din Germania în cadrul programului „Energy Solutions made in Germany”.

Proiectul s-a adresat firmelor românești și germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul infrastructurii urbane și are ca scop promovarea pe plan local a sistemelor și produselor germane din acest domeniu.

În cadrul delegației, AHK România a organizat  în data de 20 aprilie 2021 un simpozion online la care au fost prezenți experți germani și români care au oferit participanților o privire de ansamblu asupra metodelor de eficientizare și modernizare a infrastructurii urbane.

În vederea promovării companiilor germane, în perioada 21-23 aprilie 2021, reprezentanții acestora au susținut întâlniri online cu potențiali colaboratori români.

Profilele firmelor germane participante pot fi consultate aici.

Prezentarile companiilor germane din cadrul simpozionului:

                               

 

Prezentările experților români și germani:

STALFORT Legal. Tax. Audit 

TPA Romania

Pentru orice alte detalii, va rugăm să ne contactați!

 

Proiect finanțat de